10 let Rubik kluba Slovenije

Letos mineva 10 let od ustanovitve društva Rubik klub Slovenija. V tem času smo skrbeli za razvoj in promocijo dejavnosti povezanih z mehanskimi ugankami. Organizirali smo veliko tekmovanj, delavnic in srečanj. Dejavni smo bili tudi na spletu.

Zaradi trenutnih razmer jubilejnga tekmovanja žal ne bomo mogli izpeljati. Zato bomo deseto obletnico proslavili na družabnih omrežjih. V prihodnjih tednih bomo objavili nekaj zanimivosti in statističnih podatkov povezanih s klubom.  Med sodelujočimi bomo izžrebali tudi nekaj srečnežev, ki bodo prejeli praktične nagrade. Vabimo vas, da nas še posebno v teh dneh, spremljate na naši spletni strani, Instagramu in Facebooku ter da pri tem aktivno sodelujete. Ne bo vam žal.

Na tem mestu bi še se vsem, ki ste kakorkoli sodelovali z Rubik klubom Slovenija najlepše zahvalili za pomoč in podporo. Tudi v prihodnje se bomo še naprej trudili, da naša dejavnost ne gre v pozabo. Še enkrat vas vljudno vabimo, da nas spremljajte na družabnih omrežjih, ko pa bodo razmere dopuščale pa se vidimo na tekmovanju ali delavnici.

 

Ekipa RubiKS

Dodaj komentar